UMCA - системи
 
Разладна мултисервис централа со паралелно поврзани компресори со систем за екилибража на маслото AC & R. Серијата UMCA е прилагодена за инсталирање во просторија за машини, со кондезација на воздух или вода со оддалечени кондезатори. Разладните централи UMCA имаат електрична табла со микропроцесори и сонда за притисок. Серијата UMCA е предвидена со полухерметички алтернативни или со  полухерметички компресори на навојна компресија.

img_umca_resize

Кликни на сликите за зголемување
PRVO_resize
umca_1_1_resize 
umca_2_resize
umca_2_2_resize 
umca_3_resize
umca_3_3_resize 
umca_4_resize
umca_4_4_resize 
umca_5_resize
umca_5_5_resize 
umca_6_resize
umca_6_6_resize 
umca_7_resize
umca_7_7_resize 

 

КАТАЛОЗИ

Katalog 2010 2011 Thumb1


Thumb Katalog20082009


Flaer Gorenjsko2008 Thumb

 

Liflet2010 Thumb

 

 

Локација на ГОРЕЊСКО

Наша Адреса

ГОРЕЊСКО ДООЕЛ
н. Бутел, Скопје
Тел/Факс: +389 2 2032 822