Производство на разладни комори за мрзнење и одржување, кои ги исполнуваат НАССР нормативите за производство и чување на прехрана.

 

Thumb2
Био турбо
отстранување етилен и убивање бактерии во воздухот
Thumb2
Ладилни системи
за комори за надворешна инсталација
 • MCSPUMUMC
Thumb6Индустриски системи
за внатрешна инсталација

• UMAUMCA

Thumb5Индустриски системи
за акумулација на разладна енергија

Ледена Вода

Thumb1Чилери
со директна експанзија на фреон

• SW (предвиден за надворешна инсталација)
• MWA (предвиден за инсталација во машинска сала)

Thumb3Рачни, лизгачки и       секционални врати
за сите видови комори, хали и монтажни објекти

Thumb4

Панели
од полиуретански сендвич обложен од двете страни со поцинкуван пластифициран лим кој ги исполнуваат НАССРнормативите.
Повеќе за панелите...

За целокупната опрема по инсталирањето и пуштањето во работа има едногодишна гаранција со понатамошна обврска за одржување на опремата и по истекот на гаранцијата.
- Овозможена отплата на лизинг
НАССР

КАТАЛОЗИ

Katalog 2010 2011 Thumb1


Thumb Katalog20082009


Flaer Gorenjsko2008 Thumb

 

Liflet2010 Thumb

 

 

Локација на ГОРЕЊСКО

Наша Адреса

ГОРЕЊСКО ДООЕЛ
н. Бутел, Скопје
Тел/Факс: +389 2 2032 822