Ледена вода

Ледена Вода "STICE" е систем за производство на замрзната вода со акумулација на разладна енергија во форма на мраз. Системот STICE е составен од  полиестерна када за акумулација на мраз со систем на пнеуматско разбранување и со кондезатор за напојување. На барање може да се испорача само кадата за акумулација со можност за поврзување во централизиран систем. Испарувачите можат да бидат од челик inox и на напојување со гликолна вода.

img_stice_resize

Кликни на сликите за зголемување
PRVO_resize
stice_1_1_resize 
stice_2_resize
stice_2_2_resize 

КАТАЛОЗИ

Katalog 2010 2011 Thumb1


Thumb Katalog20082009


Flaer Gorenjsko2008 Thumb

 

Liflet2010 Thumb

 

 

Локација на ГОРЕЊСКО

Наша Адреса

ГОРЕЊСКО ДООЕЛ
н. Бутел, Скопје
Тел/Факс: +389 2 2032 822