SW Чилер
 
Чилер - разладувачи на течност прилагодени за надворешна инсталацијасо кондезација на воздух. Серијата SW предвидува солуции со еден илисо два компресори со независни разладни циркулации. На располагање се две верзии: со батерија free-cooling (слободно ладење) и/или со акумулативни резервоари со пумпи. Серијата SW е предвидена со  полухерметички алтернативни или со полухерметички компресори на навојна компресија.

 

(предвиден за надворешна инсталација)

Кликни на сликата за зголемување
sw 3-3_resize
sw 3_resize
 

 

КАТАЛОЗИ

Katalog 2010 2011 Thumb1


Thumb Katalog20082009


Flaer Gorenjsko2008 Thumb

 

Liflet2010 Thumb

 

 

Локација на ГОРЕЊСКО

Наша Адреса

ГОРЕЊСКО ДООЕЛ
н. Бутел, Скопје
Тел/Факс: +389 2 2032 822