UMC - системи
 
Разладна мултисервис централа со паралелно поврзани компресори, со систем за екилибража на маслото AC & R. Серијата UMC е прилагодена за надворешна инсталација со кондезација на воздух. Разладните централи UMC имаат електрична табла со микропроцесори и сонда за притисок. Серијата UMC е предвидена со полухерметички алтернативни или со полухерметички компресори на навојна компресија.
 

img_umc
Кликни на сликите за зголемување
PRVO_resize

umc_1_1_resize
umc_2_resize
umc_2_2_resize
umc_3_resize
umc_3_3_resize
umc_4_resize
umc_4_4_resize
umc_5_resize
umc_5_5_resize
umc_6_resize
umc 6 6umc_7_resize
umc_7_7_resize

КАТАЛОЗИ

Katalog 2010 2011 Thumb1


Thumb Katalog20082009


Flaer Gorenjsko2008 Thumb

 

Liflet2010 Thumb

 

 

Локација на ГОРЕЊСКО

Наша Адреса

ГОРЕЊСКО ДООЕЛ
н. Бутел, Скопје
Тел/Факс: +389 2 2032 822