SP - системи
 
SP разладни сплит системи се составени од кондезатор на воздух за надворешна инсталација, аероиспарувач и далечинска командна табла. Серијата SP предвидува солуции со еден или два компресори со независни разладни цирклулации. Серијата SP е предвидена со  херметички, полухерметички алтернативни или со полухерметички компресори на навојна компресија.

img_umsp

Кликни на сликите за зголемување

sp_1
sp_1_1_resize
sp_2
sp_2_2_resize
sp_3_resize
sp_3_3_resize
sp_4_resize
sp_4_4_resize
sp_5_resize
sp_5_5_resize
sp_6_resize
sp_6_6_resize
sp_7_resize
sp_7_7_resize

КАТАЛОЗИ

Katalog 2010 2011 Thumb1


Thumb Katalog20082009


Flaer Gorenjsko2008 Thumb

 

Liflet2010 Thumb

 

 

Локација на ГОРЕЊСКО

Наша Адреса

ГОРЕЊСКО ДООЕЛ
н. Бутел, Скопје
Тел/Факс: +389 2 2032 822