MC - систем
 
MC системот е составен од три елементи: машина, исправач и далечинска електронска табла. Машината е наменета за надворешна инсталација и е составена од компресор со сите негови потребни елементи сместени во галванизирана челична кутија која е опремена со вградена електрична табла. Исправувачот е наменет за внатрешна инсталација во комората и е изработен од материјал кој ги исполнува условите за употреба во прехрамбената индустрија. Далечинската електрична табла се поставува на видно место на комората за да овозможи лесно следење на температурата во комората.

mc
Кликни на сликите за зголемување
01_MC_F_MT_thumb

02_MC_B_MT_thumb
03_MC_C_MT_thumb
04_MC_C_MT_LN_thumb
05_MC_F_BT_thumb
06_MC_B_BT_thumb
07_MC_C_BT_thumb
08_MC_C_BT_LN_thumb

КАТАЛОЗИ

Katalog 2010 2011 Thumb1


Thumb Katalog20082009


Flaer Gorenjsko2008 Thumb

 

Liflet2010 Thumb

 

 

Локација на ГОРЕЊСКО

Наша Адреса

ГОРЕЊСКО ДООЕЛ
н. Бутел, Скопје
Тел/Факс: +389 2 2032 822